لوله prp (پی ار پی) Mycells (مای سلز)
لوله prp (پی ار پی) Mycells (مای سلز)
- لوله prp مای سلز 4 لوله
- محصول کشور:کره
- ژل بیس: دارای FDA
کیت پی آر پی رویاژن (prp)
لوله PRP
PRP مخفف عبارت Platelet Rich Plasma است که مفهوم آن پلاسمای غنی از پلاکت می باشد. لوله پی آر پی نوعی لوله است که در کیت PRP کاربرد دارد.
خون انسان عمدتا به صورت مایع است اما در آن بخش های جامدی مانند گلبول های سفید و قرمز و پلاکت ها نیز وجود دارند. پلاکت های خون، از مقدار زیادی پروتئین که عامل رشد هستند تشکیل شده اند و نقش مهمی در بهبود زخم ها دارند . پی آر پی پلاسمایی حاوی پلاکت های بیشتری از مقداری که عموما در خون یافت میشوند هستند. در جهت آماده سازی پی آر پی در مرحله اول باید از شخص مورد نظر خون بگیرند. پلاکت ها از بقیه سلول های خونی جدا شده و طی پروسه سانتریفیوژ، غلظت آنها افزایش پیدا میکند. در مرحله بعدی این پلاکت ها را به محل جراحت تزریق میکنند.
کیت prp چیست؟
کیت PRP (Platelet-Rich Plasma) یک مجموعه از محصولات و تجهیزات است که برای جمعآوری و استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) در روشهای درمانی و زیبایی استفاده میشود. PRP یک محلول خونی است که با استخراج پلاکتهای غنی از پلاسما خون تولید میشود. پلاکتها حاوی فاکتورهای رشد و پروتئینهای دیگری هستند که قابلیت تسریع فرآیندهای بازسازی و ترمیم بافت را دارند.
کیت PRP شامل تجهیزات و موادی مانند لولههای جمعآوری خون، سنتریفیوژ، پالتهای جداسازی پلاکت، تزریقکنندهها و محلولهای ضدتخثر و مواد ضدعفونی کننده است. این کیتها معمولاً توسط تولیدکنندگان و شرکتهای مختلفی عرضه میشوند و هر کدام ممکن است دارای ویژگیها و قابلیتهای مختلفی باشند.
کاربردهای کیت PRP شامل درمان زخمهای مزمن، بازسازی بافت، درمان آرتروز، تقویت مو، درمان جای جوش و نمره، بهبود رنگ و بافت پوست و دیگر روشهای زیبایی میشود. معمولاً کیت PRP توسط پزشکان و متخصصان در مراکز پزشکی و زیبایی استفاده میشود.
محتویات کیت prp
کیت PRP شامل محتوایی است که برای جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت از خون بیمار استفاده میشود. این کیتها عموماً شامل موارد زیر میباشند:
- لولههای ضدترشح: این لولهها برای جمعآوری خون بیمار استفاده میشوند. آنها به طور کلی دارای آنتیکواگولانتها هستند تا از انعقاد خون جلوگیری کنند و خون را در وضعیت آزاد نگه دارند.
- سیستمهای جداسازی: این سیستمها شامل ابزارها و تجهیزاتی هستند که برای جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت از سایر اجزای خون استفاده میشوند. آنها ممکن است شامل لولههای مرکزی، میکروفیلترها و دستگاههای جداسازی باشند.
- تجهیزات جمعآوری: این تجهیزات شامل وسایلی مانند سرنگها و سوزنها هستند که برای جمعآوری و انتقال پلاسمای غنی از پلاکت استفاده میشوند. آنها باید استریل و مناسب برای استفاده پزشکی باشند.
- پردازش و ذخیرهسازی: پس از جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت، ممکن است نیاز باشد تا برای زمان آینده ذخیره شود. در این صورت، کیت PRP شامل وسایلی مانند لولهها و ظروف مناسب برای حفظ و نگهداری پلاسما میباشد.
با استفاده از این محتواها، کیت PRP به پزشکان اجازه میدهد تا به راحتی پلاسمای غنی از پلاکت را جدا کنند و درمانهای مختلفی را برای بیماران خود انجام دهند.
سانتریفسوژ prp چیست؟
فرایند سانتریفوژ PRP (Platelet-Rich Plasma)، یک فرآیند آزمایشگاهی است که برای جداسازی و استخراج پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) از خون استفاده میشود. در این فرآیند، از یک دستگاه سانتریفوژ استفاده میشود.
سانتریفوژ یک دستگاه است که با چرخش سریع، به خون امکان جداسازی اجزای مختلف آن را میدهد. خون جمعآوری شده در لولههایی قرار میگیرد و به وسیله دستگاه سانتریفوژ در سرعت بالا چرخانده میشود. این سرعت بالا باعث تمایز و جداسازی اجزای مختلف خون میشود. در اینجا، با توجه به تفاوت وزن و حجم اجزای خون، پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) جدا میشود و میتواند برای روشهای درمانی مانند PRP درمانی استفاده شود.
PRP حاوی غلظت بالای پلاکتها، رویالژن (رشد بافتی)، عامل رهایی پلاکت (پروتئینهای التهابی) و عوامل رشد دیگر است که در فرآیندهای بهبود بافتی و ترمیم آسیبهای بافتی نقش مهمی دارند. به عنوان نمونه، PRP برای درمان زخمها، آرتروز، آسیبهای ورزشی و جراحیهای ترمیمی استفاده میشود.
کاربرد های کیت prp
کیت PRP (پلاسمای غنی از پلاکت) در حوزههای مختلف پزشکی و زیبایی کاربردهای متعددی دارد. در زیر به برخی از کاربردهای رایج کیت PRP اشاره میکنم:
- جوانسازی پوست: PRP برای افزایش جمالی پوست صورت و سایر مناطق بدن استفاده میشود. با تزریق PRP، عوامل رشد و پلاکتها به پوست میرسند و فرایند تولید کلاژن و الاستین را تحریک میکنند. این منجر به تقویت و لطافت پوست، کاهش چین و چروک، بهبود تنیدگی و بازسازی بافت پوست میشود.
- درمان آسیبهای عضلانی و بافت نرم: PRP میتواند در ترمیم آسیبهای عضلانی مانند اسپرینت، پارگی عضلات، تمدید رباطها و درمان کشیدگیها مؤثر باشد. با تزریق PRP به منطقه آسیب دیده، عوامل رشد موجود در آن فرایند التیام را تسریع کرده و بازسازی بافت عضلانی و بافت نرم را تسهیل میکند.
- رونق موها: PRP میتواند در درمان ریزش مو و تقویت رشد موها موثر باشد. با تزریق PRP به پوست سر، عوامل رشد موجود در آن به موهای ضعیف و نازک میرسند و بهبود رشد و قوت موها را تحریک میکنند.
- ترمیم بافت استخوانی: PRP ممکن است در ترمیم آسیبهای استخوانی مانند شکستگیها، آرتروز و ترمیم پیوند استخوانی مورد استفاده قرار گیرد. پلاکتها و عوامل رشد موجود در PRP میتوانند فرایند ترمیم استخوان را تسریع کرده و استحکام استخوان را بالا میبرد
PRP درمانی چگونه انجام میشود؟
PRP (پلاسما غنی از پلاکت) یک روش درمانی است که در آن پلاکتها از خون بیمار جدا میشوند و سپس باز به بیمار برگردانده میشوند. این روش اغلب در زمینههای مختلف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد، از جمله پزشکی ورزشی، ترمیم بافتها، درمان زخمها و زیباییشناسی.
در PRP، یک نمونه خون از بیمار گرفته میشود. سپس این نمونه خون توسط دستگاهی به نام سانتریفیوژ پردازش میشود تا پلاکتها از سایر اجزای خون جدا شوند و پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) به دست آید. در برخی موارد، افزودن عوامل فعالکننده به PRP نیز صورت میگیرد تا اثر بیشتری بر روی بافتها داشته باشد.
بعد از جداسازی PRP، آن را به بیمار برمیگردانند. این امر میتواند به صورت تزریق مستقیم در منطقه مورد نیاز انجام شود، مثلاً در موارد درمان زخمها یا ترمیم بافتها. در برخی موارد، PRP نیز میتواند به صورت ژل یا کرم استفاده شود، به طوری که روی پوست بیمار مالیده میشود.
پلاکتها حاوی عوامل رشد و فاکتورهای ترمیمی هستند که میتوانند فرایند التیام بافتها را تسریع کنند. آنها میتوانند به تولید کلاژن و فیبروبلاستها کمک کرده و رشد سلولهای جدید را تحریک کنند. همچنین، PRP ممکن است اثرات ضد التهابی و ضد عفونی داشته باشد.
نحوه عملکرد لوله PRP
به صورت کلی، روش عملکرد این لوله کاملا مشخص نیست اما مطالعات صورت گرفته نمایانگر این است که افزایش غلظت معیارهای رشد در پی آر پی به روند بهبود سرعت میبخشد. برای درمان و تسریع بهبودی با پی آر پی میتوان از دو روش زیر کمک گرفت:
در روش اول میتوان PRP را به محل جراحت تزریق نمود. به عنوان نمونه نوعی التهاب به نام تاندون آشیل وجود دارد که در آن، قسمت بند پا متورم و دردناک میگردد. به مکان این جراحت میتوانیم مقداری از پی آر پی را تزریق کرده و پس از تزریق، درد آن ناحیه ممکن است برای یک الی دو هفته با افزایش رو به رو شود اما پس از چند هفته، بیمار شاهد بهبودی جراحت خود خواهد بود.
از پی آر پی در برخی مواقع پس از عمل جراحی نیز استفاده میشود. به عنوان مثال زمانی که یک ورزشکار در حین تمرین دچار آسیب شده و تاندون پایش نیاز به جراحی دارد در این شرایط نیز میتوان برای التیام جراحت و بهبود آن از پی آر پی کمک گرفت.
استفاده از PRP برای جوانسازی پوست
مشکلات پوستی تنها در افراد میانسال دیده نمیشوند و جوان تر ها نیز به این مشکلات دچار میشوند. اگر جزء افرادی هستید که به شادابی و زیبایی پوست خود اهمیت میدهید میتوانید از پی آر پی بهره ببرید.
در روش PRP از شخص مورد نظر مقداری خون میگیرند و آن را زیر دستگاه گریز از مرکز قرار داده تا بخش های مختلف آن از هم جدا شوند. در مرحله بعدی کیت مخصوص پی آر پی را به قسمت های مختلف خون اضافه میکنند سپس پلاسمای غنی شده از پلاکت های موجود در خون جدا میگردد. این نوع پلاسمای PRP در رفع مشکلات پوستی تاثیر بسزایی دارد.
با تزریق پی آر پی، پوست شروع به کلاژن سازی میکند . مکانی که پی آر پی تزریق میشود با گذشت زمان پر و برجسته میگردد. از پی آر پی ها به دلیل داشتن این خصوصیت میتوان برای جوانسازی پوست دور چشم نیز استفاده کرد.از دیگر مزایای استفاده از این روش برای پوست، لطیف کردن پوست زیر چانه، رفع چین و چروک پوست صورت، جوانسازی پوست دست، سفت کردن پوست های شل، رفع خط لبخند، رفع خط اخم، رفع غبغب، رفع کبودی زیر چشم، رفع جای جوش و قرمزی پوست اشاره کرد.
تاثیر PRP در درمان گودی و سیاهی چشم
همانطور که میدانید پوست دور چشم بسیار حساس است و احتیاج به مراقبت های زیادی دارد. طراوت این بخش تاثیر زیادی در زیبایی چشم ها و صورت شخص دارد و باعث افزایش اعتماد به نفس میشود. پوست دور چشم تحت تاثیر عوامل مختلفی میتواند دارای گودی یا سیاهی شود و ظاهر شخص را خسته و پیر تر از سن واقعیش نشان دهد.
استفاده از روش پی آر پی یک روش درمانی مدرن برای حل مشکلات مربوط به دور چشم به شمار میرود. خوبی این روش این است که بدون جراحی به زیباسازی پوست اطراف چشم میپردازد.
چه اشخاصی نباید از PRP استفاده کنند؟
افراد مبتلا به دیابت
بیماران خونی مزمن و حاد
افراد مبتلا به سرطان خون
مصرف کننده های داروهای ضد انعقاد خون
مصرف کننده های آسپرین